Tapahtumat

HUOM!

Terveys- ja turvallisuussyistä meidän kielitapaamiset Lapinlahdessa ovat toistaiseksi tauolla.

Onneksi meillä on Maanantaisin edelleen etänä tapahtuvia “Opi suomea suomeksi” ZOOM-tapaamisia edistyneille puhujille.

Tervetuloa mukaan!

Järjestämme kaikille avoimia tapaamisia, joissa opimme ja puhumme suomea.

Tapaamiset järjestetään Helsingin Lapinlahdessa, joka on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Ruoholahden metroasemalta.

Tapahtumamme ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Opi suomea suomeksi

Meillä on joka keskiviikko Opi Suomea Suomeksi -tapaaminen, jossa pääset rennossa ilmapiirissä oppimaan ja puhumaan suomea. Nappaa kupposellinen kuumaa teetä ja hyppää mukaan keskusteluun!

Advanced Finnish learning

Aika: keskiviikkoisin 17.00 – 18.30

Paikka: Lapinlahdenpolku 8, 2. kerros

Tapaaminen on tarkoitettu kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Voit olla aloittelija tai kokenut suomen puhuja. Myös suomalaiset ovat lämpimästi tervetulleita.

Edistyneille puhujille

Osaatko jo jonkin verran suomea?

Meillä on maanantaisin tapaaminen edistyneille suomen puhujille. Tämä on täydellinen paikka sinulle, joka haluat puhua enemmän suomea sekä tutustua uusiin ihmisiin.

Lapinlahti-Helsinki-Learn-Finnish

Aika: maanantaisin 17.00 – 18.30

Paikka: Lapinlahdenpolku 8, 2. kerros

Tapaaminen on tarkoitettu edistyneille suomen puhujille. Sinun tulisi ainakin osata esitellä itsesi ja vaihtaa kuulumiset. Myös suomalaiset ovat lämpimästi tervetulleita.

”Mikäli olet kiinnostunut puhekielen oppimisesta, tämä paikka on sinulle! Täällä on rento porukka ja ystävällinen tunnelma, joka sopii mainiosti aloittelijoille. Opit hyödyllisiä arkeen sopivia lauseita ja saat samalla paremman käsityksen Helsingin kulttuurista ilman oppikirjoja tai tylsää kielioppia.”
Kreeta oppii suomea
Kreeta savet